De Beste Vuurvaste Documentzakken van 2023

June 16, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over De Beste Vuurvaste Documentzakken van 2023

Te overwegen wat wanneer het Kiezen van de Beste Vuurvaste Documentzak

Een vuurvaste documentzak zou aan „vuurvast moeten worden verondersteld“ eerder dan vuurvast te maken, aangezien dit type van beschermende zak kan en er niet in zal slagen om zijn inhoud tegen een vuurzee te beschermen. In plaats daarvan, biedt het een modicum van veiligheid tegen intense hitte aan als een brand uitbreekt en de documentzak is nabijgelegen.

De meeste vuurvaste documentzakken worden gemaakt van silicone-behandelde glasvezel, en de betere komen met twee of meer lagen van behandelde glasvezel voor toegevoegde hittebescherming. Wat kenmerken ook aluminiumfolievoeringen. Als de zak amid vlammen is, verwacht niet de inhoud om aan ongedeerd te ontsnappen. Als u absolute brandbeveiliging wilt, overweeg een vuurvaste brandkast die wordt geschat om vlammen 1 of 2 uren te weerstaan.

Vuurbestendigheidsclassificatie

Geen federale verordeningen bestaan voor het testen van vuurvaste documentzakken, maar die de fabrikanten gebruiken materialen bestand worden gekend om tegen branden te zijn in het maken van hun zakken. Om de mate van vuurvaste bescherming te bepalen, zoek de maximumhoeveelheid hitte de zak, typisch tussen 1.000 en 2.000 graden van Fahrenheit kan weerstaan.

Sommige zakken dragen een classificatie van „UL 94,“ die de Laboratoria van middelenborgen, een globaal veiligheids certificatiebedrijf, de materialen voor zich het verzetten van tegen brand en het smelten heeft getest en goedgekeurd. Nog, niet zullen alle zakken deze classificatie hebben, en de classificatie is geen verzekering van absolute vuurvaste bescherming.

Grootte en Compartimenten

De vuurvaste documentzakken strekken zich in grootte uit van envelop-grootte zakken met één enkel compartiment aan grotere, aktentas-grootte zakken met veelvoudige gesnelde compartimenten of zakken voor het houden van documenten georganiseerd. Bovendien, verkopen sommige vuurvaste documentzakken in reeksen, met een kleinere zak u binnen grotere voor extra bescherming kunt plooien.

Water en Hittebestendigheid

De meeste fabrikanten adverteren ook hun vuurvaste zakken waterdicht of waterbestendig, wat om twee redenen belangrijk is. Eerst, wordt een strakke verbinding vereist om intense hitte van de zak weg te blijven, en die verbinding zal vaak water uit ook houden. Wat nog belangrijker is, niettemin, als de zak in een brandend huis of de boomstam van een auto is die in vlammen is, zal de brand waarschijnlijk zijn doused met een waterslang, zodat is het aardig om een mate van waterbescherming voor de opgeslagen documenten in de zak te hebben.

Lockability en Sluitingsstijl

Het vuurvaste die document doet typisch dicht met of een ritssluiting in zakken van vuurvaste die materialen wordt gemaakt of met een behaaglijk-montage, klitband-Type sluiting is gekomen. Sommige modellen komen met meer dan één type van sluiting, zoals een binnenlandse ritssluiting en extra klitband-Type sluiting, die de de brandweerstand een verhogen van de zak.

Punten die worden opgeslagen

De typische die punten in een vuurvaste documentzak worden opgeslagen omvatten bezitsverslagen, geboorteakten, papiergeld, paspoorten, en nota's met geschreven wachtwoorden aan onlineaccounts. Sommige zakken zijn groot genoeg om andere kostbaarheden, zoals juwelen, antieke foto's, of zelfs digitale duimaandrijving toe te voegen.